Sidhuvudbild

Tankar från föräldrar

"Det bästa med Västerängen är helt klart den underbara personalen. Pedagogerna gör ett fantastiskt bra jobb och visar upp ett genuint och aldrig svikande engagemang. Annat som är bra med Västerängen är arbetssättet, att barnen får möjlighet till ett brett spektrum av skapande verksamhet, att de vistas ute i naturen ofta och att avdelningarna samarbetar så att alla känner varandra, vilket jag tror skapar en känsla av trygghet för barnen"

Jenny Persson, förälder

Att ha våra barn på Västerängen känns så otroligt bra! Verksamheten är uppdelad i två avdelningar; Myrstacken och Kaninhålan. Som förälder upplever jag en tydlighet mellan verksamheterna där den första är anpassad efter de små barnens behov medan den andra tar hand om de större barnen. Övergången mellan avdelningen sker helt naturligt i och med att barnen träffar varandra och personalen i många sammanhang. Det finns så otroligt mycket positivt med förskolan; Uteplatsen med fårhagen som granne, personalen som hela tiden utvecklar sig själva och barnen, alla spännande utflykter, intresset för matematik som sprids till barnen på ett lekfullt sätt och maten som lagas från grunden av råvaror med högkvalitet! Varje dag när vi hämtar barnen är det lika spännande att få ta del av vad de gjort och ätit!

Susanne Wilson, förälder

Västerängens Naturförskola - Irsta kyrkväg 16, 72597 Västerås - Telefon: 021-22313 - E-post: Vasterangen.irsta@telia.com